2011, KIRKINCI YILIMIZ

1971 yılında başlayan maceramız, bugün halen ilk günün heyacanı ve aşkı ile devam etmektedir. Firmamızda uzun yılların getirdiği bir aile ortamı oluşmuştur. Karşılıklı anlayış ve işbirliği içerisinde bütün faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

90’lı yıllarda Türkiyede seköründe bir ilki gerçekleştirerek ilk defa yurtdışına açılan firmamız, o günlerde ve daha sonra yaptığı atılımlarla şu an Ülkemizin ve Dünyanın önde gelen firmaları arasında sayılmaktadır. Hem yurtdışı ekibimiz hem yurtiçi ekibimiz ile Türkiye ve Dünya üzerindeki tüm müşterilere daha da iyi hizmet vermenin arayışı içerisindeyiz ve daha nice yıl dönümlerinde sizlere verdiğimiz hizmetlerin de katlanarak artmasını hedefliyoruz.

Bu hedef doğrultusunda, 40. yıl etkinlikleri çerçevesinde firmamız bünyesinde yaptığımız bayi ve çalışanlarımızın performans değerlendirmesinde, tüm bayi ve çalışanlarımıza özel olarak teşekkür edip, performans olarak öne çıkan arkadaşlarımıza hediye ve plaketlerimizi gururla sunduk. Tüm çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, hepimizin çalışmalarında başarılarımızın devamını diliyoruz.

40yil hediyetoreni

Comments are closed.